Transsexualii nu sunt femei

Transsexualii nu sunt femei

Pentru fiecare noua identitate sexuala aparuta exista si o fobie. Problema aparenta cu aceste noi identitati este ca viteza cu care apar este mai mare decat viteza cu care mintea noastra le constientizeaza si isi formeaza o opinie. De fapt asta este singura problema. Omenirea trebuie sa inteleaga ca orice noua manifestare/identitate sexuala, cata vreme nu este interzisa prin lege (ex pedofilia, necrofilia, violul, etc), nu trebuie sa astepte niciun fel de confirmare din partea noastra.

Pe de alta parte, acceptarea neconditionata (cu exceptia celei legala) este una si stabilirea unor adevaruri fiziologice este alta.

Nu poti acuza pe cineva de transfobie pentru afirmatia ca femeie este fiinta care are menstruatie. Barbatul care prin operatie incearca sa isi modifice identitatea sexuala nu devine femeie ci devine transsexual. Sa spui ca devine femeie este ca si cum ai spune ca o replica a unui tablou de Goya este la fel cu originalul. Arata aproape la fel, sta atarnata in cui, te delecteaza vizual dar niciodata o reproducere nu este la fel cu originalul. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu exista multi hoti care sa se inghesuie sa fure reproduceri, indiferent de cine sunt ele facute.

In sensul initial, femeia este una singura. La fel si barbatul. Orice alterari/imbunatatiri aduse celor doua originale fac ca acestea sa nu mai poata fi identificate la fel. Barbatul trans nu este femeie. Barbatul trans este un barbat trans care cel mult tinde spre idealul feminin.

Nu cu mult timp in urma, faimoasa autoare J.K Rowling a fost acuzata indirect de transfobie de catre actorasul care l-a interpretat pe Harry Potter in faimoasa franciza.

In mintea lui, si a multor persoane confuze, brabatul transsexual operat este femeie. Asta chipurile pentru ca nu uterul te califica drept femeie. Gresit. Numai uterul si penisul te califica drept femeie si respectiv barbat (X si Y). Uterul si penisul nu sunt insa suficiente pentru a te ridica la rang de OM. Compasiunea, acceptarea, iubirea, dreptatea, moralitatea, educatia sunt lucrurile care te definesc ca OM.

Potrivit vocilor care o acuza pe autoare, femeile care se identifica prin uter sunt niste vrajitoare, niste TERF (feministe radicale care exclud transsexualii).

Nicio femeie cu uter nu exclude transexualii din grupul lor, al transexualilor. Ca vrei, nu vrei, grupul femeilor cu uter din nastere este ca un club exclusivist. Nu le poti cere acestor femei, proaste sau inteligente, abuzate sau abuzatoare, dependente sau independente, sa accepte in clubul lor pe oricine. Este clubul lor si este decizia lor. Transsexualii au si ei clubul lor. Acestia, in clubul lor, pot recrea, pana la uter si menstruatie, clubul femeilor. Nu este nimic rau in asta si nimeni nu trebuie sa interzica clubul trans. Ba mai mult, transsexualii au posibilitatea sa faca in clubul lor ce nu au reusit niciodata femeile: sa atinga idealul.

Avem insa doua cluburi diferite. Corecta localizare a celor doua cluburi in Google Maps nu inseamna atacarea unuia dintre cluburi ci o buna orientare pe harta preferintelor sexuale. Nimeni nu vrea sa greseasca adresa.

Poate sunt barbati care nu vor sa se mai murdareasca de uterul natural. De ce sa ii confuzionam, spunand ca exista un singur club feminin. Acestia cauta barbati trans. Dati-le adresa corecta.

Pentru a nu exista loc de interpretare, la final am sa reintaresc ideea ca orice barbat poate regreta ca nu s-a nascut femeie. Este dreptul fiecarui barbat si la ce tipologii de barbati exista pe aceasta planeta, regretul poate foarte usor sa devina unul aproape universal.

Spre deosebire de barbatul prost care nu poate avea parte de o operatie pentru a deveni inteligent, barbatului care nu poate trece peste acest regret ii ramane alternativa trans. Barbatul trans trebuie sa fie respectat si sa i se respecte toate drepturile, ca oricaruia dintre noi. Orice incalcari ale drepturilor omului (specie din care face parte si barbatul trans) trebuie pedepsite cu asprime si starea de normalitate trebuie urgent reinstaurata.

Nu ptem striga insa “transfobie” pentru ca barbatului trans nu i se respecta dreptul de a da nastere pentru simplul motiv ca acest drept este unul exclusivist, rezervat mebrilor clubului femeilor (pana la proba contrarie).

Toate textele si opiniile mele sunt pamflete si trebuiesc tratate ca atare. De asemenea niciun text nu trebuie tratat ca o generalizare. Eu sunt sigur ca exista si romani demni insa nu despre ei vorbesc eu.