Academia de gang-bang

Academia de gang-bang

Prin anii 70, o partida de sex in NY costa 40 de dolari dintre care 10 erau pentru inchiriere unei camere. In 2019, o partida de sex la Amsterdam costa 50 euro.

In aceasta ecuatie, timp de 50 de ani, doar valoarea inchirierii camerei a crescut. 

Din punct de vedere economic, prostitutia stradala este cea mai proasta indeletnicire din lume pentru practicant. 

Valoarea actului sexual nu poate sa creasca, nici macar ajustat cu rata inflatiei, deoarce oferta de prostituate (asistente sexuale) este aproape inepuizabila. 

Sunt un suporter al egalitatii de sanse, al dezincriminarii prostitutiei, al respectului fata de orice persoana indiferent de sex, dar nu cred ca prostitutia este o meserie. 

Nu este o meserie pentru ca ii lipseste vocatia. Nimeni nu se naste prostituata si nimeni nu viseaza sa ajunga una. Saracia, lipsa de sanse sau din contra visul unei existente aparent facile, pot sa te impinga sa practici prostitutia. Este insa o practica nu o meserie si pentru faptul ca nu are in spate o scoala, o pregatire de specialitate.

Sa luam, de exemplu, meseria de dansatoare. Daca nu te nasti cu acest talent il poti dezvolta pe parcurs mergand la scoala. Cu talent si cu munca poti ajunge o mare artista. La un moment dat poti deveni chiar cea mai buna balerina/dansatoare din lume. 

Daca acceptam prostitutia ca meserie, ce urmeaza sa facem? Credeti ca vom deschide scoli de copulatie? O sa existe sectii/specializari in oral, normal, anal, gang-bang, etc? Sustii examene? Daca pici la oral trebuie sa o sugi toata vara pentru ca sa iti treci restanta? Daca esti nemultumita de nota si faci contestatie, o mai sugi inca o data intregii comisii de evaluare? Pentru mai multe sanse faci meditatii la oral?  Cand spui ca ai aprofundat materia spui ca ai supt-o de sute, mii sau zeci de mii de ori? La inceput de an scolar cand iti cumperi rechizitele te dotezi cu diverse marimi de penis, cu catuse si bici, etc?

Cine preda? O curva emerita? Influencerele si ambasadoarele sunt decanele scolii, maestrele? Conform programei de invatamant vor putea elevele sa isi calareasca toti profesorii? 

Din pacate, nu ar fi singurele scoli din lume in care pentru a promova trebuie sa te culci cu profesorul, insa aici macar nu si-ar mai pierde profesorii locul de munca. 

Pentru ceva care se intampla, sa zicem in dormitor, cum ajungem sa stabilim care este cea mai mare prostituata din lume? 

Nu este nevoie sa ii dam titlul de meserie pentru a putea sa ii respectam si sa ii rasplatim pe cei ce o practica. Este suficient sa o dezincriminam si sa ne educam sa nu o mai privim ca pe un pacat. 

Exista voci care spun ca prostituatele salveaza vieti. Cica barbatii care le viziteaza nu isi mai bat nevestele atat de des si totodata se reduce rata violurilor. Daca prostitoatele salveaza vieti, eu zic sa le decoram. Pentru asta ar trebui ca administratia prezidentiala sa instituie ordinul Falusul de Aur pe care sa poata sa il acorde acestor eroine. 

Unde mai pui ca ar fi singura meserie din lume pe care nu poti sa o practici pana la 18 ani. In timp ce colega ta canta si danseaza pe bani de la 5 ani, tu trebuie sa astepti. Inca o data, nu putem sa facem o meserie dintr-o practica incriminata pe toata planeta pana la majorat. 

Toate textele si opiniile mele sunt pamflete si trebuiesc tratate ca atare. De asemenea niciun text nu trebuie tratat ca o generalizare. Eu sunt sigur ca exista si romani demni insa nu despre ei vorbesc eu.