Ion Cristoiu lucreaza deja pentru presedintele din 2025

Ion Cristoiu lucreaza deja pentru presedintele din 2025

Nu stiu daca Ion Cristoiu este mai securist decat senil sau vice-versa. O recenta intoxicare vomata de acesta il da pe Klaus Iohannis castigator fara dubii al alegerilor prezidentiale din 2020. Pana aici nimic anormal. Adauga apoi ca motiv pentru acest nou mandat ‘neghiobia adversarilor’ dar mai ales lucratura ‘sistemului institutiilor de forta’. 

Sistemul l-a acaparat cu totul pe Iohannis, nu din timpul campaniei din 2014 ci de cand  si-a tras 6 case din salariul de profesor de fizica si din veniturile nedeclarate ca meditator. 

Asta nu schimba cu nimic faptul ca Iohannis si-a indeplinit aproape cu brio primul mandat de presedinte. 

Micile scapari sunt nimic prin comparatie cu felul in care a fost abuzata administratia prezidentiala de predecesorii sai. 

Cei aproape cinci ani ne-au aratat un presedinte care isi indeplineste atributiile in spiritul si in litera Constitutiei. 

Pe langa un comportament decent pe plan intern, Iohannis ne-a reprezentat cu profesionalism si in relatiile externe. 

Sa ii minimizezi realizarile doar pentru ca nu a dat curs manipularilor si intoxicarilor media de a se transforma in ‘presedinte jucator’ pentru ca romanii sunt invatati cu scandalul si sufera de dependenta de un tatuc, este nu rea credinta ci o alta manifestare securistoida.

Securistii stiu ca Barna nu are cum sa castige. Securistii insa trebuie sa ne convinga, pana la alegerile din 2025 ca Barna este din afara Sistemului. Aceea este prima lupta care conteaza cu adevarat. 

Repozitionandu-l pe Iohannis ca om al Sistemului, il pozitioneaza deja pe Barna ca om al poporului. Daca Barna joaca cum i se canta (si daca nu cumva nu scot securistii o alta marioneta din maneca) eu va spun ca deja stim numele presedintelui din 2025 nu doar pe cel al presedintelui din 2020. 

Toate textele si opiniile mele sunt pamflete si trebuiesc tratate ca atare. De asemenea niciun text nu trebuie tratat ca o generalizare. Eu sunt sigur ca exista si romani demni insa nu despre ei vorbesc eu.