Heil Sosoaca

Heil Sosoaca

Am vazut multi politicieni derapand in demagocie, aventurandu-se pe taramul puturos al nationalismului, iredentismului, sovinismului, etc, cu scopul de a castiga capital electoral. Vadim Tudor, a fost dupa 1989 emblema acestui gen de mesaj anti-democratic, anti-uman.

Nu am vazut insa, pana la mitingul organizat de Aur in ziua de 2 Octombrie, niciun parlamentar roman citind o asa-zisa proclamatie, de-a dreptul dementa, care m-a dus cu gandul la discursurile lui Hitler, care stim foarte bine cu ce s-au soldat.

AUR si Sosoaca, vor sa profite de nemultumirile create de pandemie si ies la rampa cu mesajul tiranului dement care promite ca el le va rezolva pe toate.

Nu pot sa redau toate ineptiile debitate de Sosoaca pentru ca mintea mea refuza sa creada ce aude insa sunt cateva care imi rezoneaza si acum in urechi.
Am ramas stupefiat ascultand cum trebuie judecata presa care nu a venerat-o pe Sosoaca.
Am ramas insa blocat in clipa in care Sosoaca cerea ca lui Arafat sa i se retraga cetatenia si romii prezenti la miting aplaudau.

Vadim era mai retinut doar pentru ca era on om cult. Pe Sosoaca nu are ce sa o retina.
Cum cine se aseamana se aduna, in jurul ei erau niste golani si niste putori pe care din fericire nu le putem compara cu Goebels sau cu Himmler.

Nu v-as sfatui insa sa ii desconsiderati doar pentru ca sunt needucati. Mai ales intr-o tara care ocupa locul intai in Europa la lipsa de educatie.

Sper sa nu ajungem sa spunem ca am vazut inceputul sfarsitului democratiei in Romania.

Toate textele si opiniile mele sunt pamflete si trebuiesc tratate ca atare. De asemenea niciun text nu trebuie tratat ca o generalizare. Eu sunt sigur ca exista si romani demni insa nu despre ei vorbesc eu.