Vaccinarea obligatorie si parintii profitori
Support the work
Show your support by choosing one of the donation plans available.

Vaccinarea obligatorie si parintii profitori

Sustin vaccinarea obligatorie. Al oricarei vaccinari mai putin a celei contra gripei, fie ea normala, aviara, porcina si de ce nu, in viitorul apropiat poate si ‘pestina’ (a nu se confunda cu bataia pe care o ‘contactezi’ de la peste daca nu platesti serviciile prestate de asistenta sexuala)…
Profitind de concursul mass media, in urma cu multi ani, domnul Streinu a exploatat in modul cel mai josnic moartea unui actor pentru a impinge romanii sa isi faca un vaccin inutil.

Anual mor in lume mai multe persoane datorita gripei ‘normale’ decit din cauza celei porcine.

Personal, pentru ca sa-mi fac un vaccin antigripa trebuie sa fi murit deja in Romania cel putin 50.000 de oameni. In cazul unei adevarate pandemii, consider ca un organism care intra in contact pentru prima data cu un vaccin de gripa va reactiona mai bine decit unul care a fost vaccinat in fiecare an…Poate gresesc, insa sunt gata sa-mi asum acest lucru, tocmai pentru ca acest tip de vaccin nu este obligatoriu…

Pentru a se acoperi insa in fata unei situatii in care s-ar prapadi si cineva care si-a facut vaccinul, domnul Streinu ne-a anuntat, asa en-passant, ca virusul a suferit oaresce modificari.

Mi se pare normal. Virusul este de ‘porc’. Porc in sensul de animal. In contact cu porcii de romani (in sensul de caracter) nu este de mirare ca a suferit modificari. Pina si virusul in contact cu noi, vrea sa-si schimbe ADN-ul. Il contaminam, il murdarim. Din presupus mortal devine lenes, obraznic, hot si timpit. A inceput sa se auto-modifice din clipa in care a simtit ca vrea sa-i moara capra gripei normale…

Batjocorita astfel de contactul cu romanii gripa porcina este pe cale de disparitie din Romania. Contaminata cu gena romaneasca este pe cale sa se autodistruga.
Dupa cum vedeti, cind vine vorba de noi, are si virusul demnitatea lui…

Din pacate, gripa porcina nu a reusit sa loveasca la nivelul clasei politice. Aia aveau soriciul gros.

Cu voia marilor corporatii de medicamente astept cu nerabdare gripa pestina. Cum pestele de la cap se impute, sper ca macar aceasta noua forma de gripa sa faca curatenie in politica romaneasca.
Imi pun speranta in gripa pestina intrucit fiind mai ‘alunecoasa’ sper din tot sufletul sa nu se prinda si de ea caracterul de roman.

Din fericire, vaccinul pentru gripa nu este obligatoriu. In ceea ce priveste vaccinul pentru bolile copilariei (poliomielita, rujeola, rubeola, oreion, difteria, etc) sunt de parere ca lucrurile sunt un pic diferite.

Cele mai inflacarate sustinatoare a libertatii de a decide daca vrei sau nu sa accepti vaccinarea copilului sunt de multe ori femei al caror copil a murit sau au ramas cu sechele grave (asocierea cu autismul) ca urmare (dovedita sau nu) a administrarii unui vaccin. Desi suferinta lor este de nediscutat si de neimaginat (multe dintre ele se invinovatesc pentru ce a patit copilul), tocmai aceasta suferinta ar trebui sa le anuleze parerea.

Stapinite de suferinta aceste femei sunt in stare sa aduca in discutie o conspiratie mondiala, sa anuleze orice rezultate pozitive ale vaccinarii (stirpirea unor boli si milioane de vieti salvate) si, in mod aparent (veti vedea imediat de ce spun aparent), sa puna in pericol (prin asumare) viata propriilor copii.

Argumentele lor se bazeaza pe teori fantasmagorice fara nicio legatura cu stiinta sau logica.

Legea vaccinarii trebuie sa fie obligatorie deoarece vaccinarea il priveste atat pe individ cat si colectivul din care acesta face parte.

Nu se poate ca marea majoritate a populatiei sa isi vaccineze copiii, starpind astfel sau reducand la minim sansele izbucnirii unei pandemii si cativa dintre noi sa aleaga sa nu isi vaccineze copiii, in timp ce beneficiaza insa de mediul steril creat de restul societatii (asumare aparenta).
Aceste boli, ce se pot transforma in pandemii si care pina nu demult erau fatale, au fost eradicate (tinute sub control) printr-un efort al intregii societati. Fata de ele trebuie sa actionam in solidar. Putem decide ca niciun copil sa nu mai fie vaccinat insa deja stim care este rezultatul.

Singurul mod in care pot accepta ca o familie sa isi asume nevaccinarea (nu la misto, avand in vedere ca il trimit intr-un mediu steril asigurat prin sacrificiul celorlalti copii) este atunci cand aceasta decizie vine la pachet cu retragerea copilului din societate (asumare reala, individuala).

Daca vrei insa ca si copiii tai sa se bucure de colectivitate, atunci si ei trebuie sa contribuie la lupta pentru eradicarea acestor boli.

Toate textele si opiniile mele sunt pamflete si trebuiesc tratate ca atare. De asemenea niciun text nu trebuie tratat ca o generalizare. Eu sunt sigur ca exista si romani demni insa nu despre ei vorbesc eu.
Share this with the world :