Miss Felatie
Support the work
Show your support by choosing one of the donation plans available.

Miss Felatie

Cica in timpul unui bal organizat, se pare, de un liceu din Cluj, fetele participante la Miss au supt o banana tinuta intre picioare de colegii lor, mimand sexul oral.
Sunt multe motive pentru care nu imi pot imagina cum s-a ajuns intr-o astfel de situatie. Vreau sa va atrag atentia insa doar asupra a doua aspecte.

In primul rand ar trebui sa ne surprinda faptul ca fetele au acceptat propunerea denigranta. Intr-o intreaga generatie nu s-a gasit o fata care sa nu vrea sa ‘o suga’ in public. Nu este de mirare ca o natiune needucata, de abuzatori si criminali morali ajunge sa dea nastere unor generatii de felatoare fara nicio inhibitie.

Una dintre tinerele participante la bal a declarat “probabil ca daca una dintre fete sau un participant ar fi refuzat proba ar fi fost descalificat”.
Multumita parintilor fara coloana vertebrala si a profesorilor analfabeti functionali, generatiile Y si Z se dezvolta in Romania sub imperiul unei realitati cutremuratoare: scopul scuza mijloacele. Modelele lor sunt politicientii penali si puscariabili si asistentele sexuale din politica romaneasca.
‘Daca o fac si ceilalti trebuie sa o fac si eu’. ‘Daca o sug ceilalti trebuie sa o sug si eu’. Oaia din noi, frica de a fi diferit a distrus aceasta natiune nu agenturile straine, multinationalele sau Soros.

In mod paradoxal, avand in vedere calitatea invatamantului romanesc, ar trebui sa ne miram ca felatia nu a ajuns materie obligatorie. Profesorii si parintii stiu insa ca dupa scoala singura sansa a tinerilor, indiferent de sex, este sa o suga.

Din acest motiv, daca au fost prezenti, niciun adult din sala nu a reactionat. Ajungem astfel la cel de al doilea lucru despre care vreau sa va vorbesc. Este posibil ca la acest bal sa nu fi participat niciun adult. Foarte putin probabil insa nu este exclus. O ancheta trebuie sa determine cu exactitate acest lucru. Cred cu tarie ca orice profesor sau adult, responsabil cu agenda balului daca nu este pedofil cu siguranta este un obsedat sexual. Si intr-un caz si in altul, acel profesor nu are ce sa mai caute in preajma unor copii.

Toate textele si opiniile mele sunt pamflete si trebuiesc tratate ca atare. De asemenea niciun text nu trebuie tratat ca o generalizare. Eu sunt sigur ca exista si romani demni insa nu despre ei vorbesc eu.
Share this with the world :